Výhody strojového čistenia podláh

Radi by ste mali dokonale vyčistené podlahy vo vašom bytovom dome alebo firme?  A tajne dúfate, že sa vám podarí odstrániť aj jej drobné nedostatky? Alebo len tak chcete potešiť svojich zákazníkov, či zamestnancov? Žiaden problém, oboje vám dokáže splniť strojové čistenie podláh. Avšak to sme ešte s výhodami neskončili. Aké sú ďalšie? Povieme si v našom článku.

Všetky typy povrchov

Tou najväčšou výhodou čistenia podláh strojom je nepochybne univerzálnosť použitia. Je ho možné robiť na takmer všetkých typoch podláh a na všetkých miestach, ktoré sú veľkostne vhodné pre naše technológie. Napríklad v podzemných garážach, obchodných centrách, priestoroch novostavieb, športových a skladových priestoroch, zdravotníckych zariadeniach, výrobných halách, či dokonca aj v menších súkromných priestoroch.

Všestrannosť automatického čistenia sa využíva najmä vo väčších mestách, napríklad strojovým čistením podláh v Bratislave sa zabezpečuje upratovanie vo veľkých nákupných centrách, či priamo vo výrobnom procese veľkých podnikov.

Najbežnejšie typy podláh, ktoré je výhodné čistiť strojom:

  • keramické
  • kamenné
  • laminátové
  • vinylové
  • mramorové
  • betónové
  • dlaždicové
  • garážové podlahy

Vďaka vysokému prítlaku podlahových automatov sa dokážu povrchové nečistoty vyčistiť aj na veľmi zanedbaných povrchoch. Napríklad hravo si poradia s usadenou nečistotou, ropnými škvrnami, vodným kameňom, či olejovými škvrnami.

Záchrana pred renováciou podlahy

Pokiaľ plánujete renováciu podlahy, pretože na pohľad už nie je ani zďaleka tak dokonalá, ako by ste si želali, tak ešte počkajte. Strojové čistenie vám totiž v tomto ešte dokáže pomôcť a predĺžiť životnosť podláh.

VEDELI STE, ŽE: Strojové čistenie menších a veľmi znečistených podláh je najlepšie realizovať parou. Parný čistič totiž dokáže vyprodukovať horúcu paru s teplotou až 120 stupňov, čo prirodzene značne uľahčuje čistiaci proces. Hlavne v prípade olejových škvŕn.

STROJOVECISTENIE.SK

STROJOVECISTENIE.SK vzniklo ako tretia divízia spoločnosti ĽUDMILA, s.r.o. Naše začiatky siahajú do roku 2004 kedy sme začali s predajom hygienickýa a čistiacich prostriedkov. Postupom času sme svoje získane skúsenosti s čistiacou chémiou preniesli aj do upratovacích a tepovacích služieb, vrátane strojové čistenia podláh. Našim zákazníkom tak môžeme poskytovať komplexné upratovacie a čistiace práce.

Firemné údaje

ĽUDMILA, s.r.o.
IČO: 36421774
DIČ: 2021872809
IČ DPH: SK2021872809

Scroll to Top